Брајант промашивао, Лејкерси добили

Коби Брајант пружио је једну од најгорих партија у каријери, али је постигао одлучујући тројку за победу Лејкерса над Њу Орлеансом.Коби убацио само 11 поена, а први кош дао у последњој четвртини. Сан Антонио и Клиперси наставили да газе, Никси и даље држе место које води у плеј-оф.

Дуго ће се памтити синоћна представа Кобија Брајанта на мечу против Њу Орлеанса који су Лејкерси добили резултатом 88:85. Један од највољих играча НБА лиге пружио је можда и најлошију партију у каријери.

Коби је Хорнетсима убацио укупно 11 поена, а први пут је погодио у последњој четвртини, седам и по минута пре краја. До тада је Коби промашио 15 узастопних шутева, надмашивши претходни негативни рекорд постављен у децембру 2010. године кад из 13 узастопних шутева на кош Сан Антонија није успео да постигне поене.

Ипак, када је било најкритичније Коби је убацио кључну тројку на мечу, 20 секунди пре краја којим су Лејкерси дошли до вођства од 86:85.

Титула најбољег играча на овом мечу иде Пау Гасолу који је имао учинак од 21 поена и 11 скокова.

Сан Антонио наставља без милости према противницима. Нова жртва Спарса били су Индијана Пејсерди који су на свом паркету поражени резултатом 112:103.

До победе је Спарсе предводио Тим Данакан који је убацио 23 поена и ухватио 11 лопти. Ману Ђинобили и Тони Паркер постигли су по 18 поена. У редовима Индијане истакли су се Пол Џорџ и Дени Грејнџер такође са по 18 кошева.

Победом над Кливелендом на свом паркету од 91:75 Њујорк Никси успевају некако да се држе осме позиције која их води у плеј-оф. Момке из „велике јабуке" до тријумфа је предводио резервиста Џеј Ар Смит који је убацио 20 кошева, док је Ентони убацио поен мање.

У редовима Кливленда најмање лош је био Антоан Џејмисон који је постигао 13 поена и ухватио седам лопти.

Победничку серију наставили су Ел Еј Клиперси који су савладали Јуту са 105:96. За пети узастопни тријумф најзаслужнији је био Крис Пол са 26 поена, шест асистенција и три скока, два поена мање убацио је Грифин. У Јути се истакао Ал Џеферсон са 26 поена, док је Милсап постигао 18 кошева.

Резултати:

Лејкерс - Њу Орлеанс 98:95
Детроит - Шарлот 110:107
Њујорк - Кливленд 91:75
Филаделфија - Атлента 95:90
Сан Антонио - Индијана 112:103
Милвоки - Мемфис 95:99
Сакраменто - Њу Џерси 99:111
Л.А. Клиперс - Јута 105:96

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару