Читај ми!

Оклахома изненадила Лејкерсе

Кошаркаши Оклахоме савладали су као гости екипу Лос Анђелес Лејкерса са 102:93, у америчкој НБА лиги. Мајами је на свом терену победио актуелног шампиона НБА лиге екипу Даласа, упркос расположеном Новицком, а Портланд је код куће савладао Њу Орлеанс.

Победничку екипу Оклахоме предводио је плеј Расел Вестбрук са 36 поена, а следио га је Кевин Дурант са 21, који је имао и 11 скокова.

 

Најбољи играч Лејкерса Коби Брајант постигао је 23 поена, док је на овом мечу најефикаснији био Ендрју Бајнам са 25, уз 13 скокова.

 

Кошаркаши Мајамија победили су на свом терену актуелног шампиона НБА лиге, екипу Даласа са 106:85, уз одличну игру неколико њих.

Леброн Џејмс и Крис Бош били су најефикаснији у победничком тиму са по 19 поена, док су Двејн Вејд и Јудонис Хаслем постигли по 16.

 

У тиму Даласа најрасположенији је био Немац Дирк Новицки са 25 поена. Портланд је код куће савладао Њу Орлеанс са 99:93 предвођен Ламаркусом Олдриџом који је дао 25 поена.

У победничком тиму Весли Метјуз додао је 18, а Лук Бабит 16 поена. Најефикаснији у Њу Орлеансу био је италијански кошаркаш Марко Белинели са 27 поена.

 

Индијана је на свом терену славила против Вашингтона са 93:89 предвођена расположеним Денијем Грејнџером који је постигао 25 поена.

Најефикаснији у тиму из престонице САД био је Џордан Крофорд са 20 поена, док је бивши кошаркаш Партизана Јан Весели имао само три поена, али и по два скока и блокаде.

 

Резултати утакмица одиграних у ноћи између четвртка и петка:

Индијана–Вашингтон 93:89

Мајами–Далас 106:85

Портланд–Њу Орлеанс 99:93

ЛА Лејкерс–Оклахома 93:102

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије