Читај ми!

Добра агресивност играча Звезде

Тренер Црвене звезде Светислав Пешић рекао је после победе над Војводином са 91:77 у другом колу Суперлиге Србије да су његови кошаркаши играли доста агресивно.

"Играли смо доста добро јер смо имали континуитет до 35. минута. Наш уложени напор у првом полувремену је дао резултата у трећој четвртини. Била је доста добра агресивност играча", рекао је Пешић после меча у хали Пионир.

 

Тренер црвено-белих оценио да је његова екипа била "мобилна".

"Успели смо да добро скачемо, дали смо 24 поена из контранапада. Направили смо 10 директних кошева после офанзивног скока. Ови параметри показују да је екипа била мобилна, а имали смо и добар проценат шута за два поена", закључио је Пешић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије