Читај ми!

Банкротирао и Родман

Једна жена и алиментација, друга жена и алиментација, трећа жена и алиментација, плус новац за издржавање деце, луде журке и раскалашан живот и, на крају, наравно банкрот. Tо је животна прича 51-годишњег Дениса Родмана који на суду доказује да нема више новца да плаћа обавезе према бившој (трећој) жени и деци.

Денис Родман је један од играча који је обележио један период НБА лиге. Бивши играч Детроита који је највећу славу стекао играјући раме уз раме са Џорданом у шампионској генерацији Чикаго Булса ових дана је обелоданио да је банкротирао.

Скандал-мајстор на паркету и ван њега, осим што је важио за једног од најбољих дефанзиваца и дефинитивно најбољег скакача у лиги, славу је стекао ван паркета у ноћним клубовима и на лудим журкама.

Иако је често мењао партнерке, Родман је до 51. године живота успео три пута да се ожени, а изгледа да га је последње стајање на „луди камен" коштало зарађеног новца.

Бивша легенда НБА лиге ових дана на суду доказује да нема више новца да плаћа обавезе према бившој жени и двоје деце из брака са Мишел Родман.

Родман је после развода преузео на себе обавезу да плаћа жени 17.000 долара месечно од када су се развели 2004. године. Данас тај дуг износи 808.935 долара, а имајући у виду да деца имају девет, односно десет година, јасно је да ће се минус повећавати.

У коликој финансијској кризи је Денис Родман најбоље говори чињеница да адвокати који га бране раде то за џабе.

Правна заступница Дениса Родмана покушава да докаже суду да њен клијент више није у стању да измирује обавезе према бившој супрузи и деци, а као додатак томе навела је да је Родман болестан. Иако није навела од чега болује, медији нагађају да је Родман у тешком психичком стању, док је његов проблем са алкохолом одавно познат.

Иако је био један од најпопуларнијих и најконтроверзнијих кошаркаша, занимљиво је да Денис Родман никад није зарађивао превелик новац у НБА лиги (наравно, у односу на остале кошаркаше).

Сезона када је највише зарадио била је 1996/97. када је имао примања девет милиона долара годишње. Ни тада није зарадио баш толику суму, јер је био суспендован на 11 утакмица. Чикаго Булси никад му нису понудили дужи и стабилнији уговор, јер су се стално плашили због његовог необузданог темперамента.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије