Има ли лека за шампиона

Црно-бели гостују у Вршцу. У мечу другог кола Супер лиге Хемофарм дочекује Партизан, меч се игра у среду са почетком у 18.00 часова. Пренос је на нашем Другом програму.

Фармацеути покушавају да нађу добитну форму за игру Партизана. Разлика у квалитету и искуству је велика. Ипак, улога фаворита мора да се потврди на паркету. Тренер кошаркаша Партизана Владе Јовановић изјавио је данас да његов тим у предстојећем мечу са Хемофармом евидентну разлику у квалитету мора да потврди и на терену.

"Ми морамо да уђемо као у сваку утакмицу озбиљно, разлика у квалитету постоји, она може да се види само оног тренутка када енергије буду на истом нивоу, када моја екипа приступи мечу на прави начин", рекао је Јовановић.

Црно-бели су у првом колу савладали Мега Визуру, док је Хемофарм изгубио од Црвене звезде. У последњем мечу два тима, који је одигран у Јадранској лиги, Партизан је славио са 87:66. У међувремену Хемофарм је променио неке играче у екипи.

"Сада са промењеним саставом настављају такмичење у Суперлиги, довели су новог центра Лаловића и искусно појачање на спољној позицији, Бакића", казао је Јовановић.

Утакмица другог кола Суперлиге Хемофарм - Партизан игра се сутра од 18 сати у Вршцу. Пренос је на Другом програму РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије