Дел Боске забринут

Селектор фудбалске репрезентације Шпаније Висенте дел Боске рекао је да би на национални тим могле негативно да утичу тензије око дерби утакмица Барселоне и Реал Мадрида.

Дел Боске је за шпанску Марку рекао да је "забринут због свађа око дерби утакмица и да се нада да се несугласице неће пренети у репрезентацију", пошто многи играчи Реала и Барселоне наступају за национални тим.

Барселона и Реал Мадрид ће за 18 дана одиграти четири међусобне утакмице. Први "ел класико" одигран је у првенству, 16. априла, када су екипе поделиле бодове (1:1), а други прошле среде, завршен је победом Реала после продужетака у финалу Купа краља од 1:0.

Реал ће вечерас од 20.45 бити домаћин Барселони у првој полуфиналној утакмици Лиге шампиона, а реванш је на програму 3. маја.

Уочи утакмице тензије су велике у Шпанији, а вербално су се сукобили тренери Барселоне и Реал Мадрида Пеп Гвардиола и Жозе Мурињо.

Дел Боске је поновио да репрезентацију Шпаније, актуелног европског и светског шампиона, краси добра атмосфера и да је то основа за све досадашње успехе "црвене фурије".

Он није желео да прогнозира који ће од два шпанска клуба играти у финалу Лиге шампиона, већ је рекао да је двомеч Реала и Барселоне у полуфиналу елитног такмичења "добра реклама" за шпански фудбал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи