Читај ми!

Шефер напустио клуб

Портпарол немачког бундеслигаша Келна рекао је да је тренер Франк Шефер поднео оставку која одмах ступа на снагу.

Шефер је прошле недеље саопштио да ће на крају сезоне из "личних разлога" напустити клуб, али је портпарол Келна Кристофер Лимберопулос рекао да је тренер одлучио да "оставка одмах ступи на снагу".

Њега ће на клупи до краја сезоне заменити спортски директор Фолкер Финке.

Шефер је преузео Келн прошлог октобра, када је заменио отпуштеног Звонимира Солда.

Келн се бори за опстанак у Бундес лиги, налази се на 14. месту и има три бода више од Волфсбурга, који се на 16. месту налази у зони испадања. Келн је у недељу изгубио од Волфсбурга са 4:1.

Из Бундес лиге директно испадају два клуба, док ће екипа која заузме 16. место играти у баражу против трећепласираног тима из друге лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи