Читај ми!

Данас најперспективнији, ускоро најбољи

Тренер фудбалског клуба Партизан Александар Станојевић изјавио је после Скупштине Фудбалског савеза Србије да је узбуђен због награде за најперспективнијег тренера и да се нада да ће следеће години добити признање за најбољег српског стручњака".

"Ово је прва оваква награда у мојој тренерској каријери, а посебно сам задовољан јер долази од ФСС, куће у којој сам завршио тренерску школу и учио овај посао као селектор омладинске репрезентације и као помоћни тренер у А тиму", рекао је Станојевић.

Млади тренер који је са Партизаном прошле године освојио титулу првака Србије и ушао у Лигу шампиона нада се да ће следеће године такође бити међу награђенима.

"Желим да са Партизаном освојим оба домаћа трофеја, да направим и корак више на евро сцени и да заслужим звање најбољег тренера Србије".

Он је на питање да ли себе у будућности види као селектора Србије био конкретан и јасан.

"То тренутно није реално, али сан сваког тренера јесте да једног дана буде селектор своје земље. Па, тако и мој".

Наравно, незаобилазна тема било је и његово понашање у свлачионици после победе над Црвеном звездом у 140. вечитом дербију када је заједно са играчима певао увредљиве песме на рачун ривала.

"Направио сам грешку, сигурно је да ми се то не би догодило да сам данас проглашен за најбољег тренера. Али, пошто сам најперсепктивнији, онда као младом човеку може да ми се опрости. Кајем се, али никако не бисмо смели да заборавимо све добро што смо урадили на претходних пет дербија. Обећавам да се неће се поновити", закључио је Станојевић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи