Читај ми!

И коначно, Един Џеко

Кад су га прогласили промашеном инвестицијом, Един Џеко постигао први гол у Премијер лиги. Џеко стрелац јединог гола у мечу са Блекбурном, који је "грађанима" учврстио четврту позицију и место у Лиги шампиона.

Сити је од самог почетка кренуо жестоко, пошто је Манћини одлично упаковао тандем Давид Силва - Адам Џонсон, који су без проблема освајали простор, тестирајући могућност последње линије Блекбурна, која је и најзаслужнија што у том периоду није било голова.

Ипак, Силва је за то време успео да погоди стативу, док је Салгадо са гол-линије почистио ударац Гарета Берија.

После извесног времена, ентузијазам Ситија је опао па је и Блекбурн имао неколико прилика, а судија је само одмахнуо руком када се Џејсон Робертс, у казненом простору Манћинијеве екипе, саплео о ногу Винсента Компанија.

Британски медији пишу да би гол Едина Џека, уколико се заиста покаже кључним у трци за освајање места у Лигу шампиона, могао исплатити 27 милиона фунти које су "грађани" платили Волфсбургу за репрезентативца БиХ.

Блекбурн је поново одиграо солидну утакмицу и у неколико наврата је организовао изгледне нападе, што је слаба утеха наспрам чињенице да Роверси већ 10 утакмице за редом нису успели да победе, па им опастанак у Премијер лиги у великој мери зависи од исхода утакмице са Болтоном, која се игра у суботу.

Одиграно јуче: Болтон - Арсенал 2:1.

Одиграно у суботу: Астон Вила - Стоук 1:1, Блекпул - Њукасл 1:1, Челси - Вестхем 3:0, Ливерпул - Бирмингем 5:0, Манчестер Јунајтед - Евертон 1:0, Сандерленд - Виган 4:2, Тотенхем - Вест Бромвич Албион 2:2, Вулверхемптон - Фулам 1:1.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи