Узалудно славље

Када неко чека улазак у Премијер лигу 15 година природно је да то и прослави како доликује. Међутим, прославу навијача Квинс Парк Ренџерса прекинуо је потпуно неочекиван гол првог конкурента Норвича, у заоставном времену.

Навијачи Квинс Парк Ренџерса појурили су на терен "Лофтус Роуд" стадиона али је њихова прослава уласка њихове екипе у Премијер лигу одложена за следећи викенд због касног поготка на другој утакмици.

Лондонску екипу су делиле секунде од озваничења повратка овог тима најјаче енглеско друштво након 15 година. "Ренџери" су одиграли нерешено, 1:1, са Хал ситијем али је у последњим тренуцима другог сусрета њихов конкурент Норвич сити постигао победоносни погодак у дуелу против Дерби каунтија.

Ови резултати нису променили ништа у пласману на табели јер је Квинс Парк Ренџерс и даље први са пет поена предности у односу на Норвич, два кола пре краја.

Играчи су такође почели да славе у треницима када је стампедо навијача улетео на терен али је настао мук када је спикер на стадиону објавио промену резултата у Норвичу.

С обзиром да је гол разлика потпуно на страни "Ренџера" и да им је потребан још само један бод до краја, улазак у Премијер лигу је сада по свој прилици само формалност тако да се наставак славља очекује већ наредног викенда.

Клуб из западног Лондона је био међу оснивачима Премијер лиге 1992. године али су последњи пут у њој учествовали 1996. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи