Читај ми!

Прво титула па уговор

Фудбалер Милана Кларенс Седорф рекао је да ће разговарати са управом клуба о наставку сарадње тек када са екипом освоји шампионску титулу.

Седорфу на лето истиче уговор са Миланом, а није познато да ли ће му клуб понудити нови уговор.

"Када освојимо скудето, разговараћемо о будућности. Морамо да задржимо концентрацију и што пре освојимо титулу, пошто нам је на дохват руке", рекао је Седорф италијанским медијима.

Милан је први на табели са 74 бода и има осам више од другопласираног Интера.

"Росо-нери" би следећег викенда могли да освоје титулу ако победе Болоњу, а Интер изгуби од Чезене.

Седорф је у Милан дошао 2002. године из градског ривала Интера и са "росо-нерима" је освојио осам трофеја. У каријери је играо још за Ајакс, Сампдорију и Реал Мадрид.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи