Читај ми!

Станојевић се извинио

Тренер Партизана Александар Станојевић извинио се свима који су гледали снимак прославе победе над Црвеном звездом. Најискреније, извињавам се свима који су видели снимак мог поступка у свлачионици. Не постоји оправдање за моје понашање, јер ја сам тренер Партизана, изјавио је Станојевић.

Партизан је у 140. "вечитом дербију" савладао Црвену звезду, што је означило почетак великог славља у црно-белом табору. Ипак, на Ју-тјубу се појавио снимак из свлачионице Партизана, где су играчи, заједно са тренером Станојевићем прославили велику победу, али уз непримерене навијачке песме.

"Најискреније, извињавам се свима који су видели снимак мог поступка у свлачионици. Не постоји оправдање за моје понашање, јер ја сам тренер Партизана", извинио се Станојевић јавности.

Партизан се победом од 1:0 одлепио од Звезде на три бода предности и шест кола пре краја шампионата на добром је путу да освоји четврту узастопну титулу првака Србије.

"Све су нас понеле емоције услед свега што се дешавало у последње време. Чини ми се да су противник и већи део јавности омаловажавали и минимизирали све што смо постигли мукотрпним радом. Све то је утицало да у једном тренутку изгубим контролу над емоцијама", изјавио је Станојевић.

У међувремену, стигла је реакција и из Црвене звезде.

"Заиста смо шокирани. Свака реч му је одмерена и пажљива, а ово је сад, као да су све маске пале. Тако је изгледало када се гледа онај снимак", изјавио је портпарол Црвене звезде Марко Николовски.

Број коментара 41

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи