Читај ми!

Липи би да води страни тим

После паузе, Марчело Липи најавио је повратак тренерском послу. Италијански стручњак рекао да нема намеру да поново преузме Јувентус, већ је најавио да би ускоро могао да преузме вођење неке репрезентације. Медији нагађају да би Липи ипак могао да седне на клупу московског Спартака.

Бивши селектор фудбалске репрезентације Италије Марчело Липи рекао је да жели да се врати тренерском послу, али не у Јувентусу, већ у неком страном тиму.

Руски медији пренели су да би Липи могао да преузме Спартак из Москве, пошто је тренер Валериј Карпин прошле недеље поднео оставку због лоших резултата, а 63-годишњи тренер то није желео да коментарише.

"Волео бих да тренирам неку репрезентацију, а шансе су 98 одсто да преузмем једну инострану екипу", рекао је Липи за Скај Спорт Италија.

Липи, који је са репрезентацијом Италије 2006. освојио Светско првенство у Немачкој, рекао је да не би изабрао посао у Јувентусу, али да би помогао црно-белима ако им то буде потребно.

"Управа има јасне идеје. Када је прошла управа предводила клуб постојала је могућност повратка, а сада Јувентус предводи Андреа Ањели, што је сјајна ствар. У животу ништа не можете да искључите - никад не реци никад. Међутим, нисам кандидат за тренера тог клуба", рекао је Липи.

"Више не тренирам у Италији. Надам се да се никада нећу вратити у Јувентус, јер би то значило да је клубу добро. Али, ако би им требала помоћ - вратио бих се", додао је

Липи је у каријери тренирао многобројне италијанске клубове међу којима, поред Јувентуса са којим је освојио 13 трофеја, Наполи, Аталанту и Интер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи