Читај ми!

Славље и туга после дербија

Не мислим да је овом победом ово првенство завршено, али ово је велика предност и још веће задовољство када два пута победите вечитог ривала и када га избаците из Купа. То све довољно говори, рекао је тренер Партизана Александар Станојевић после победе у дербију. Противник више желео победу, нагласио стратег Звезде Роберт Просинечки.

Готов је и 140. "вечити дерби", победник, а највероватније и нови шампион је Партизан, док се Црвена звезда највероватније и четврту годину за редом опростила од титуле.

У победничком табору, са разлогом сви славе нови велики тријумф над комшијама. Тренер "црно-белих" Александар Станојевић

"Играли смо такмичарски и леп фудбал током целе сезоне, имали смо и кризе резултата избацили смо вечитог ривала из Купа, иако је у једном делу јавности представљено као да су они нас избацили. Не мислим да је овом победом ово првенство завршено, али ово је велика предност и још веће задовољство када два пута победите вечитог ривала и када га избаците из Купа. То све довољно говори", рекао је Станојевић.

"Знам да би многи волели да не будемо први. Имам неки осећај, можда се варам, а можда је и теорија завере, али као да добар део јавности жели да Звезда буде прва, а не ми ", додао је он.

На другој страни тренер Звезде Роберт Просинечки честитао је ривалу на победи и нагласио да је Партизан више желео победу.

"Партизан је много више желео победу. Играо је агресивније и борбеније. Имали смо неке зреле прилике у првом полувремену и да смо тада дали гол, можда би било другачије", рекао је Просинечки.

Он је додао да је екипу пореметио излазак Евандра у 25. минуту, али се осврнуо и на лошу игру задње линије.

"Прво полувреме је било сасвим солидно, добро смо играли док нисмо почели да напуцавамо лопту. Душко Тошић је бар 75 лопти поклонио ривалу. Исто важи и за Адија и Ћосића. Нису нас нападали, а ми смо испуцавали лопте, рекао је Просинечки.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи