Читај ми!

Без помирења Терија и Бриџа

Да су некадашњи велики пријатељи, Вејн Бриџ и Џон Тери далеко од било какве нормализације односа, видело се и на мечу између Челсија и Вест хема у суботу, када је Бриџ поново одбио да се рукује са капитеном "плаваца". Бриџ, који се налази у редовима "чекићара", још не може да опрости Терију чињеницу да је био у тајној вези са његовом вереницом.

Ни други сусрет на тререну два бивша пријатеља, Вејна Бриџа и Џона Терија, није прошао пријатно. Од када је сазнао да је његова вереница била у тајној вези са Теријем, Бриџ је прекинуо све везе са бившим саиграчем из Челсија.

Прошле године свет је обишао снимак у којем је, пред почетак утакмице између Манчестер Ситија и Челсија, Бриџ одбио да пружи Терију руку.

Слична ствар поновљена је и у суботу, када су снаге одмерили Челси и Вест хем, за који тренутно наступа Бриџ.

Пред почетак градског дербија, код поздрављања играча, Бриџ је пружио руку, али се уместо са Теријем поздравио са дечаком који је стајао поред капитена "плаваца".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи