Овен о прозивкама у Њукаслу

Имао сам лош пријем од навијача Њукасла, који су били разочарани. Знао сам да ће ме прозивати, али да знају све чињенице око мог одласка, можда би променили мишљење. Да сам знао шта осећају према мени, клуб би напустио раније, рекао је нападач Манчестер јунајтеда Мајкл Овен, после увреда које је претрпео на утакмици са Њукаслом.

Бившем нападачу Њукасла, Мајклу Овену, који сада брани боје Манчестер јунајтеда, повратак на стадион "Сент Џејмс парк" у понедељак није остао у лепом сећању. Када је у 81. минуту меча ушао са клупе, већина навијача на трибинама дочекала је Овена, са звиждуцима и увредама.

Бесни навијачи Овену не могу да да опросте напуштање Њукасла у тренутку када је клуб испао у другу лигу, па су га дочекали увредљивим скандирањем: "Ти си само похлепно ђубре", док је део публике махао папирним новчаницама, алудирајући да се Овен "продао" за фунте.

Нападач Манчестер јунајтеда на Твитеру прокоментарисао је овакав однос Њукаслових навијача, познатих под називом "Тун арми".

"Имао сам лош пријем од домаћих навијача, који су били разочарани... Знао сам да ће ме прозивати, али да знају све чињенице око мог одласка, можда би променили мишљење", написао је Овен.

"По ономе што већина навијача Њукасла прича о мени, требало би да им је драго што сам напустио клуб. Да сам знао шта осећају према мени, напустио би га раније. Само да се зна, на сваком мечу који сам одиграо у дресу Њукаслу давао сам све од себе", рекао је Овен.

Он је додао да га увреде навијача бившег клуба ипак не дотичу.

"Када причам са навијачима Њукасла и Ливерпула на улици они цене све што сам урадио за њихове клубове. Али кад сам на стадиону све се мења. Један крене да те вређа и онда га остали прате. Али нема везе, ја не тражим њихово сажаљење. Док год ми породица не звижди када уђем на врата, ништа ме не дотиче", поручио је нападач Јунајтеда.

Бивши нападач Ливерпула и Реала у Њукаслу је провео пет сезона, у којима је на 79 утакмица потигао 30 голова. Док је играо за Њукасл, Овен је муку мучио са повредама, због којих је често био ван терена.

И поред тога, овај нападач је имао плату од 105.000 фунти недељно. Када је клуб испадао из лиге, Овен је одбио да потпише нови уговор, и одлучио се за Манчестер јунајтед, што су навијачи Њукасла доживели као велику издају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи