Читај ми!

Казна за Кола

Карлтон Кол, нападач Вест Хема, ипак кажњен са 20.000 фунти, због недоличних изјава на друштвеној мрежи Твитер. Кол је пред меч између Енглеске и Гане дао негативан коментар упућен гостујућим навијачима.

Фудбалска асоцијација Енглеске казнила је данас нападача Вест Хема Карлтона Кола због увредљивих коментара на сајту Твитер.

Кол је на свом налогу објавио коментар да је пријатељска утакмица Енглеска - Гана "замка британске владе за илегалне имигранте".

Он је признао да је крив по тужби за недолично понашање Фудбалског савеза Енглеске, због коментара о навијачима Гане. Фудбалер је упозорен да се у будућности неће толерисати слично понашање и кажњен је са 20.000 фунти.

Представник Удружења професионалних фудбалера Енглеске Боби Барнс прокоментарисао је да играчи не треба да престану да "твитују", али да "имају на уму да то није приватни разговор већ медијум отворен за ширу публику".

Утакмицу Енглеска - Гана у Лондону гледало је неколико хиљада навијача афричке екипе. Меч је завршен 1:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи