Читај ми!

Нојер одлази

Голман немачког Шалкеа Мануел Нојер неће продужити уговор са клубом, али није желео да прича о својим плановима. Ули Хенес сигуран да репрезентативни голман долази у Бајерн.

Шалке је саопштио да 25-годишњи фудбалер не жели да продужи уговор који истиче на крају следеће сезоне, а члан управе Хорст Хелт истакао је да је клуб прихватио Нојерову одлуку са великим жаљењем.

"Наредне недеље и можда месеци показаће шта Нојер намерава да уради", рекао је Хелт.

Немачки тренер Ули Хенес рекао је данас да се нада да ће Мануел Нојер прећи у Бајерн на крају ове сезоне. Хенес ће следеће сезоне тренирати Бајерн из Минхена, а једна од жеља му је репрезентативни голман.

"Надамо се да ће доћи на крају сезоне. Уколико не дође ове, доћи ће следеће године", казао је Хенес.

Немачки медији нагађају да ће Шалке тражити од Бајерна око 25 милиона евра, а уколико га не продају ове године, ризикују да Нојер напусти клуб без обештећења на крају следеће сезоне.

"Где постоји воља, постоји и начин. Мислим да смо решени да то остваримо, а Шалке ће бити спреман на неку врсту договора уколико не добије обештећење", додао је Хенес.

Нојер је рекао да неће продужити уговор са клубом из Гелзенкирхена и додао да то нема везе са одласком тренера Феликса Магата.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи