Читај ми!

Путин тражи још пара за Звезду?

После посете Србији прошлог месеца, руски премијер Владимир Путин заложио се да се ревидира спонзорски уговор "Гаспрома" и Црвене звезде, по којем би српски клуб добијао много више новца. Како преносе поједини београдски медији, руска компанија би годишње улагала најмање шест милиона евра у "црвено-беле".

Изгледа да ће од посете руског премијера Владимира Путина прошлог месеца највише користи имати Црвена звезда. Како пише Спорт, а преноси Б92, руски премијер је, после посете Маракани, покренуо иницијативу да се ревидира актуелни спонзорски уговор "Гаспрома" и Црвене звезде.

После парафа на нови уговор, који би требало да буде потписан до краја месеца, "црвено-бели" би требало да добију шест милиона евра. Тренутним уговором је предвиђено да клубу из Љутице Богдана "Гаспром" уплаћује 2,7 милиона.

Дужина уговора требало би да остане пет година, а у случају добрих резултата, годишњи износ који би "Гаспром" уплатио на рачун Звезде могао би да достигне осам милиона евра.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи