Читај ми!

Бити (шампион) или не бити

"У утакмицу против Смедерева улазимо са много мотива, јер би нас евентуални неуспех удаљио од шампионске титуле", рекао тренер Партизана Александар Станојевић.

"Утакмица против Смедерева је важна јер долази после пораза који смо доживели у суботњој утакмици, у којој смо коректно одиграли друго полувреме. Гостујемо Смедереву, екипи која прима мало голова. У тај меч ћемо ући максимално концентрисано, пошто нас сваки наредни кикс одваја од титуле", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре у Београду.

Станојевић је рекао да ће на располагању имати све играче за утакмицу са Смедеревом, која се игра у среду од 16 сати у Смедереву.

"Сви играчи су спремни, има неких код којих се осећа умор, али сви ће ми бити на располагању", рекао је Станојевић и додао да добија много подршке од навијача.

Фудбалски клуб Партизан потписао је једногодишњи спонзорски уговор са једним од водећих произвођача мобилних телефона, тајванском компанијом ХТЦ.

"Партизан непрестано шири породицу својих спонзора, а данас смо имали част да потпишемо уговор са светски признатом компанијом. Ово је почетак сарадње, која ће верујем трајати дуго година", рекао је генерални секретар Партизана Дарко Грубор и најавио да ће клуб до краја маја потписати још један спонзорски уговор.

Регионални директор компаније ХТЦ за Југоисточну Европу Никитас Гликас рекао је да је уговор потписан на обострано задовољство.

"Финансијски детаљи се не објављују, али обе стране су задовољне. Част је што ћемо бити део спонзорског тима, верујем да је Партизан најбољи фудбалски клуб у Србији. Надам се да долазимо у право време, уочи дербија у суботу и да ће Партизан и ове године бити шампион", рекао је Гликас.

Фудбалери Партизана и чланови стручног штаба ће од новог спонзора на поклон добити најновије моделе ХТЦ телефона. На питање новинара да ли ће то помоћи играчима да остваре бољу комуникацију на терену, тренер Станојевић рекао је кроз смех: "Мислим да ће побољшати, а ја ћу на свој начин помоћи да дођемо до онога што смо имали".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи