Читај ми!

Бејл играч године, Видић у тиму године

Герет Бејл из Тотенхема проглашен је за најбољег играча године. Џек Вилшир из Арсенала најбољи млади играч. У тиму године, где има највише играча из Арсенала и Манчестер јунајтеда, налази се и репрезентативац Србије Немања Видић.

Удружење професионалних фудбалера прогласило је Герета Бејла за најбољег играча године. Друго место заузео је Самир Насри, док је трећа позиција припала Карлосу Тевезу. Бејл, који је у Тотенхем дошао из Саутемптона, помогао је "певцима" да оставе добар утисак у дебитантској сезони у Лиги шампиона, посебно партијом на "Ђузепе Меаци", када је постигао три гола на утакмици против Интера.

Бејл је пропустио неколико утакмица у јануару због повреде, али и поред тога 21-годишњи Велшанин је постигао седам голова у Премијершипу, што му је омогућило да иза себе остави Насрија, Тевеза, Паркера, Адама и Видића.

Крило Тотенхема такође је номиновано из најбољег младог играча, али је ту награду однео Џек Вилшир из Арсенала. Бејл признаје да је узбуђен што се његово име налази међу звездама које су раније освајале ову награду.

"Пресрећан сам, заиста. Ово је огромна награда, посебно ако се зна да долази од стране колега. Част ми је да видим да моје име стоји поред имена играча који су раније освајали награду. Просто сам одушевљен. Није много играча из Велса освајало трофеј, тако да је ово одлично. Ипак, морам да похвалим и саиграче, који су ми помогли да овако играм. Ово је награда за све нас", изјавио је Бејл.

Удружење играча изабрало је и тим године, у ком доминирају играчи из Манчестер јунајтеда и Арсенала. Ево како изгледа тим године: Едвин ван Дер Сар (Манчестер јунајтед), Бакари Сања (Арсенал), Ешли Кол (Челси), Немања Видић (Јунајтед), Венсан Компани (Манчестер сити), Луис Нани (Јунајтед), Самир Насри (Арсенал), Џек Вилшир (Арсенал), Герет Бејл (Тотенхем), Карлос Тевез (Сити), Димитар Бербатов (Јунајтед).

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи