Палермо бољи у Риму

У првом сусрету 33. кола италијанске Серије А играчи Роме успели су још једном ове сезоне да разочарају своје навијаче. У Риму, бољи је био Палермо и остаје да се види ко је у екипи Роме задовољио критеријуме нових власника а ко ће можда морати да тражи нову средину по окончању сезоне.

Прва утакмице Роме под новом управом завршила се разочарењем с обзиром да у Риму Палермо био бољи резлтатом 3:2. Овим поразом су, чини се, развејане све наде „вучице" о игрању у Лиги шампиона наредне сезоне.

Рома, коју је преузео Амерички конзорцијум предвођен Томасом Ди Бенедетом, је повела голом Франческа Тотија у 20. минуту из пенала. Али, у само финишу првог дела игре, погодак за госте постиже Маурисио Пиниља и враћа меч на сам почетак.

Рома је имала прилике да се врати у вођство али је Уругвајац Абел Ернандез постигао два поготка за осмопласирану екипу Серије А у последњих шест минута сусрета.

Црногорски репрезентативац Мирко Вучинић је у заоставном времену постигао погодак али није више било времена за изабранике тренера Монтеле, коме предстоји напоран период укоме мора да импресионира нове власнике уколико жели да задржи посао.

Лидер првенства Милан има прилику да направи корак напред у походу на титулу уколико победи Сампдорију на свом терену у касном суботњем термину. Бранилац трофеја Интер, који сигурно не игра шампионски у већем делу ове сезоне, гостује у Парми.

У недељу се игра преосталих седам сусрета Серије А.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи