Читај ми!

Црвена звезда победила Металац

Фудбалери Црвене звезде победили су као гост екипу Металца са 1:0 у утакмици 22. кола првенства Србије.

Једини гол на мечу у Крагујевцу постигао је одбрамбени играч Никола Микић у 82. минуту. Он је после центаршута Огњена Коромана ударцем главом савладао голмана Металца Дејана Богуновића.

Искусни Короман у игру је ушао са клупе, уместо нападача Александра Јевтића у 63. минуту. Са њим и младим репрезентативцем Србије Дарком Лазовићем, који је такође меч почео као резерва, Црвена звезда је заиграла још опасније него у првом полувремену.

Гости су створили велики број прилика, али су само једну реализовали.  Играчи београдског клуба близу поготка били су у 45. минуту, када је Бразилац Каду из слободног ударца са око 20 метара погодио стативу. 

Пре тога, шансе за гол имали су Андрија Калуђеровић, Евандро и Борха, али ни они нису успели да савладају голмана Металца Дејана Богуновића.

На почетку другог полувремена клупа са стручним штабом и резервним играчима Црвене звезде бурно је реаговала после одлуке судије Маја Вујовића да не свира пенал. Гости су сматрали да је један од одбрамбених играча Металца играо руком у свом шеснаестерцу.

Фудбалери домаћег тима најбољу шансу пропустили су у 54. минуту када је Предраг Павловић шутирао поред гола.

Црвена звезда се са три освојена бода изједначила на првом месту Супер лиге, где је и Партизан који у 19.30 игра на свом стадиону против трећепласиране Војводине.

Металац је остао на 14. позицији са једним бодом изнад зоне испадања.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи