Читај ми!

Меклиш изнервиран због Жигића

Алекс Меклиш критиковао је одлуку да се Николи Жигићу дозволи играње за репрезентацију Србије, пошто је нападач обновио повреду кука док је био на утакмици против Естоније. Менаџера Бирмингема изнервирала је чињеница да вероватно неће моћи да рачуна на највишег играча Премијер лиге у важним мечевима.

Меклиш је оценио да Жигић има 50% шансе да заигра против Блекбурна, што би могла да буде једна од одлучујућих утакмица у борби за опстанак у првој лиги Енглеске. Жигић није учествовао ни на утакмици против Вигана, још једног ривала у борби за опстанак, али му је било дозвољено да се одазове позиву селектора Србије.

„Жигију није помогло то што је отишао и играо за Србију. То нам је донело проблеме. Играо је против Естоније, што је био битан меч за Србију, пошто им је победа била преко потребна. Био је у игри 15 минута и рекао је да је све у реду, али нисам сигуран да је баш тако. Мало му је недостајало да се потпуно опорави. Морао би да нам каже да ли је спреман пре него што му дозволимо да игра, али ми не добијамо никакве повратне информације од њега", изјавио је Меклиш.

Шкотланђанин је наставио у истом ритму и по његовим речима се видело да је озбиљно рачунао на Николу Жигића у финишу сезоне. Из изјаве Меклиша није јасно да ли је Жигић уопште добио дозволу да напусти Бирмингем.

„Као што сам рекао, није требало да игра за репрезентацију. На крају би могло да буде да је то играчева одлука. Ја не знам ко га је пустио да оде. Наравно, сваки играч је поносан када игра за своју земљу, али ако ће му та утакмица успорити процес опоравка, онда то није било добро за нас", закључује Меклиш.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи