Читај ми!

Саиграчи бране Рунија

Фудбалери Манчестер јунајтеда изјавама у енглеским медијима, стали су у одбрану саиграча Вејна Рунија, који је суспендован због псовања током прославе гола против Вест Хема.

"Не одобравам то што је Руни урадио, али у свету има много битнијих ствари. Људи се убијају у Либији и Обали Слоноваче, избијају ратови, а на насловним странама је Вејн Руни. То нема никакве логике", сматра одбрамбени фудбалер Манчестер јунајтеда Рио Фердинанд.

Руни ће због казне Фудбалског савеза Енглеске пропустити утакмице против Фулама, 9. априла у Премијер лиги и градског ривала Манчестер ситија, 16. априла у полуфиналу ФА Купа. Ветеран Рајан Гигс рекао је да је на суспензију саиграча из напада утицао његов "имиџ у јавности". "Нисам изнанађен што је Руни добио казну због слике коју има у медијима, али два меча суспензије је превише", оценио је Гигс.

Репрезентативац Португала и играч средине терена Манчестер јунајтеда Нани истакао је да "фудбалери када прослављају погодак, то чине за себе, а не за друге". "Руни је велика звезда па је стално у центру пажње. Прати се сваки његов потез, што је изузетно напорно. Мене не занима шта други мисле и трудим се да играм најбоље што могу, али сваке сезоне имамо овакве проблеме", рекао је Нани.

Манчестер јунајтед је седам кола пре краја првенства водећи тим Премијер лиге са седам бодова предности и утакмицом више од Арсенала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи