Батине због "Ђурђевдана"

Спартак из Суботице у наредном периоду неће моћи да рачуна на Немању Николића, кога је група младића испребијала у једном локалном кафићу. Полиција идентификовала нападаче.

Фудбалер суботичког Спартака Немања Николић претучен у среду увече у једном суботичком кафићу. Група младића шутирала Николића у главу и тело. Фудбалер завршио у болници. Полиција идентификована нападаче.

"Након поручивања песама, од којих је једна била Ђурђевдан, неколико младића је пришло Немањи Николићу, бившем фудбалеру Црвене звезде и са леђа су га изгурали напоље. Убрзо су остали играчи изашли и видели како та група шутира Николића у главу и тело", наводи се у саопштењу Спартака.

Истиче се још да су саиграчи у намери да заштите Николића и сами добили ударце, а он је приликом покушаја да уђе у аутомобил ударен флашом у главу.  "Николић је завршио у болници са неколико копчи на глави".

ФК Спартак навео је да ће преиспитати цео случај и позвао је органе безбедности да реагују и што пре пронађу чиновнике изгреда и изведу их пред суд, јер је "живот једног спортисте био озбиљно угрожен".

Полиција је, касније, саопштила да су идентификована двојица нападача.

Марко Мирић је једини репрезентативац Спартака, док је Немања Николић играч Црвене звезде који је у суботичком клубу на позајмици.

Ова два фудбалера највероватније неће бити у екипи за наредни првенствени меч који Спартак игра на свом терену са лидером првенства Партизаном.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи