Рио и таблоид јуре убице

Рио Фердинанд у сарадњи са британским таблоидом "The Sun" нуди 10.000 фунти очевицу убиства његовог пријатеља у септембру прошле године. Фердинандов пријатељ и имењак, Рио Мекфарлан био је жртва обрачуна банди у Пекаму. Верује се да постоји најмање 12 очевидаца целог догађаја, који због страха не смеју да сведоче.

Фудбалер Манчестер јунајтеда Рио Фердинанд сарађује са таблоидом Сан (The Sun) у хватању убица породичног пријатеља Рија Мекфарлана. 

Фердинанд је снимио кратак видео снимак, у којем апелује на све очевице да дају информације које би могле да доведу до хватања убица, док таблид Сан нуди 10.000 фунти.

Убиство 18-годишњег Мекфарлана догодило се прошлог септембра у Пекаму, делу Лондона који је добро познат свима у Србији.

Рио Мекфарлан је одрастао близу краја одакле је Фердинанд, а трагичне ноћи, несуђени фудбалер Портсмута враћао се кући са погреба пријатеља који је погинуо у саобраћајној несрећи.

Мекфарлан је наводно разговрао са возачем и путником паркираног сребрног "лексуса", за које се претпоставља да су били чланови банде. У том тренутку нападач је отворио ватру на особе које су се налазиле у "лексусу", али је погодио Мекфарлана у груди.

Предпоставља се да је убиство видело бар 12 особа, али ниједна од њих није се понудила да сведочи о пуцњави. Људи у том делу Лондона застрашени су деловањем банди, па нико од очевидаца није хтео да ризикује живот и помогне полицији у расветљавању злочина.

У видео клипу Рио Фердинанд је између осталог рекао да људи не треба да се плаше освете банди, јер је њихова дискреција загарантована.

Осим 10.000 фунти које нуди Сан, енглеска полиција понудила је још 20.000 за информацију која би могла да доведе до расветљавања злочина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи