Читај ми!

Красић задовољан учинком

Милош Красић каже да је срећан и задовољан начином на који је одиграо већи део прве сезоне у дресу Јувентуса. Репрезентативац Србије уверен је да ће клуб успети да испуни зацртане циљеве.

Крило Јувентуса Милош Красић верује да је на високом нивоу одиграо своју дебитнантску сезону у Калчу. Српски интернационалац стигао је у Торино из московског ЦСКА прошлог лета и био је право откриће првог дела сезоне, помогавши екипи да дође у позицију да се бори за титулу.

Ипак, Красићева форма је пала после зимске паузе, а самим тим је и Јувентус почео да бележи неочекивано лоше резултате. Међутим, 26-годишњак је у последње две утакмице постигао два гола и, укупно гладајући, задовољан је својим наступима у сезони 2010/2011.

"Лично, задовољан сам својој првом годином у Јувентусу, али морам и даље да радим како бих се поправио. Недостајао ми је осећај код постизања гола. Мислим да сам најлепши погодак постигао против Роме, али цео тим је на тој утакмици био на нивоу клуба као што је Јуве", сматра Красић.

Популарни Џексон верује да "стара дама" добрим резултатима до краја сезоне може испунити циљеве које је управа зацртала пред почетак такмичења.

"Још увек имамо шансе да остваримо планирано, све док задржимо праву концентрацију и фокус. Остало је још седам утакмица, све су пресудне, али што је још битније, све можемо да добијемо", закључује Красић.

Јуве се тренутно налази на седмој позицији у шампионату Италије и има два бода мање од Роме, која тренутно заузима место које следеће гарантује играње у Лиги Европе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи