Манце добио улицу

Комисија за именовање улица и тргова у среду је одлучила, Драган Манце добија улицу! Легендарни нападач "црно-белих" који је трагично изгубио живот у саобраћајној несрећи 1985. године, улицу ће добити у близини Партизановог стадиона.

Улица поред стадиона Партизана ускоро ће понети име легенде тог клуба, који је трагично изгубио живот, Драгана Манцеа.

Комисија за именовање улица и тргова у среду је усвојила предлог да се улица која повезује Гучевску и улицу Кнеза Александра Карађорђевића назове по Партизановој легенди.

"У договору са његовом породицом као и фудбалским клубом Партизан одлучили смо да Манце добије улицу поред стадиона, јер сматрамо да је то најбоље место... Његово име се и данас скандира на јужној трибини, миљеник је гробара, па је био ред и да се нађе близу њих", рекао је председник Комисије Слободан Станимировић.

Манце је трагично изгубио живот у саобраћајној несрећи, 1985. године. Нападач Партизана је тада имао непуне 23 године, а у "црно-белом" дресу провео је пет сезона.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи