Читај ми!

Меси увек уз "Гаучосе"

Фудбалска звезда Барселоне, Аргентинац Лионел Меси изјавио је да никада није могао да замисли да игра за светског шампиона Шпанију, иако живи у тој земљи од своје 13. године.

Меси (23) је дошао у Барселону 2000. и самим тим провео је скоро пола живота изван Аргентине, али је нагласио да ће увек бити Аргентинац.

"Никада не бих изабрао да играм за Шпанију, јер сам Аргентинац. Тачно је да у Шпанији имам веома добар третман, не заборавимо да сам у Барселони скоро колико сам био у Аргентини, али то не мења ствари", изјавио је популарни "ла пулга" (бува), који је до сада освојио 13 великих признања, укључујући и златну олимпијску медаљу 2008. у Пекингу.

Меси је додао да не може да схвати критиковање његовог одсуства са прошлонедељне пријатељске утакмице против Костарике у Сан Хосеу (0:0).

Он није играо за Аргентину на том мечу због повреде, што није одговарало домаћим навијачима, који су желели да виде атрактивну светску звезду.

"Нека буде јасно да из Барселоне није било никаквих притисака да изостанем са те утакмице. Нисам играо због повреде мишића и не разумем разлоге за било какву буку око тога", нагласио је Меси.

Упитан да ли је присутна подела лојалности између репрезентације и клуба, славни фудбалер је рекао:

"Волим национални тим, али волим и свој клуб".

Меси се нада да ће Барселона освојити титулу првака Шпаније и трофеј Лиге шампиона, потврдивши да је фокусиран на Куп Америке, од 1. до 24. јула у Аргентини. Како је истакао, на том такмичењу све ће учинити да води своју репрезентацију до тријумфа на домаћем терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи