Читај ми!

Сигурна победа Дортмунда

Победом над Хановером, Борусија из Дортмунда задржала седам бодова предности над Бајером из Леверкузена, који је на гостовању савладао екипу Кајзерслаутерна. Бајерн голом Робена савладао Борусију из Менхенгладбаха.

Борусија из Дортмунда, убедљивом победом против Хановера, наставила је да граби ка титули првака Немачке. „Милионери" су на свом стадиону, који је пре неколико дана био мета терористичког напада, славили са 4:1 и сада поново имају седам бодова више од Бејера из Леверкузена.

Прво полувреме у Дортмунду завршено је без голова, а гости су први повели у 57. минуту, а стрелац је био Абделуе. Међутим, домаћи се брзо враћају у живот поготком Гецеа, само два минута касније.

Уследила су два гола Лукаса Бариоса, да би Гроскројц потврдио победу у 83. минуту и постарао се да Борусија задржи седам бодова предности над Бајером из Леверкузена.

Бајер је наставио јурњаву за Дортмундом, пошто је голом Сема у 74. минуту, на гостовању савладао Кајзерслаутерн.

Бајерн је такође забележио нову победу, на Алијанц арени савладана је екипа Борусије из Менхенгладбаха, а једини стрелац на мечу био је Арјен Робен у 78. минуту меча. Бајерн је на трећем месту табеле Бундеслиге, али за водећим Дортмундом заостаје чак 14 бодова.

У осталим мечевима 28. кола постигнути су следећи резултати:
Вердер - Штутгарт 1:1 (Фрингс 35' - Хајнал 13')
Мајнц - Фрајбург 1:1 (Алаги 74' - Сисе 1')
Хофенхајм - Хамбургер 0:0

Синоћ је перекинут меч између Сент Паулија и Шалкеа, пошто су навијачи домаћег тима погодили помоћног судију, при вођству гостију од 2:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи