Читај ми!

"Жута подморница" тестира Барсу

Најзанимљивија утакмица 30. кола шпанске Примере одиграће се на стадиону Виљареала, где у суботу стиже Барселона. Реал би требало да има лак посао против Спортинга. Мирослав Ђукић дебитује на клупи Еркулеса, који гостује Реал Сосиједаду.

Ел Мадригал ће дочекати спектакуларну Барселону. Домаћи Виљареал бори се са Валенсијом за треће место, а овај меч сигурно неће бити један од оних на којима су планирана три бода. Барса има пет бодова више од Реала, а поред гостовања на Сантјаго Бернабеу, борба са "жутом подморницом" биће најтежи испит до краја шампионата. Наступ Леа Месија није сигуран.

"Краљеви" ће на свом терену дочекати Спортинг Хихон и очекује се да ће изабраници Жозеа Муриња лако освојити три бода против 15. тима на табели. Португалац не може да рачуна на Роналда, Бензему и Марсела, па ће се у нападу највероватније наћи Адебајор.

Хетафе ће угостити Валенсију, која након испадања из Лиге шампиона игра доста слабије него што је то био случај у већем делу сезоне. "Слепи мишеви" су изгубили претходне две утакмице и тако пали на четврто место, иако имају исти број бодова са Виљареалом.

Недеља доноси мечеве у којима ће се екипе борити за опстанак. Мирослав Ђукић ће са клупе по први пут предводити Еркулес, који у претходних шест утакмица не зна за победу. Последњепласирана екипа гостује Сосиједаду, Сарагоса путује на меч против Севиље, док Осасуна игра на свом стадиону против Атлетика из Мадрида.
Последњи дуел 30. кола биће одигран у понедељак, када Атлетик Билбао на Сан Мамесу дочекује претпоследњу Алмерију

Субота:
Реал - Спортинг 18:00
Виљареал - Барселона 22:00
Хетафе - Валенсија 22:00

Недеља:
Сосиједад - Херкулес 17:00
Еспањол - Расинг
Леванте - Малага
Депортиво - Мајорка
Севиља - Сарагоса 19:00
Осасуна - Атлетико Мадрид 21:00

Понедељак:
Алмерија - Билбао 21:00

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи