Читај ми!

Станојевић "наредио": победа

Партизану гостује Борац, а у црно-белом табору желе само победу, све остало је изненађење. Тренер Александар Станојевић рекао је да ће његова екипа ићи на победу и тако исправити кикс из прошлог кола, пошто је црно-белима приоритет освајање првенства. Меч се игра у суботу од 18.00 часова на стадиону у Хумској.

Битна утакмица након нерешеног резултата на Бањици. Звезда мора да остане три корака иза. Због тога је мобилизација у Хумској пред меч са Чачанима, који умеју да буду тврд орах. Партизан ће играти без Вукића и Миљковића, а Принц Тејго и Адија су под знаком питања, пошто се тек данас враћају из Гане.

"Желимо да освојимо три бода, у важну утакмицу са Борцем улазимо максимално мотивисано, јер нам је приоритет освајање првенства. Ићи ћемо на победу, после нерешеног резултата на Бањици (2:2)", рекао је Станојевић.

Актуелни шампион је први на табели са 50 бодова и има три бода више од Црвене звезде, док је Борац на 11. месту са 21 бодом.

Станојевић у том мечу неће моћи да рачуна на Звонимира Вукића и Александра Миљковића и највероватније на нападаче Принца Тејга и Доминика Адију, који би требало да допутују у Београд, после обавеза у репрезентацији Гане.

"Не чувам ниједног играча, нама је најважнија сутрашња утакмица и освајање првенства. Желео бих да Адија и Тејго буду у екипи, али они ће тек данас стићи. Мислим да ће моћи да издрже пола сата игре ако то буде неопходно. Партизан постиже много голова, верујем да ћемо тако да наставимо", рекао је он.

Тренер Партизана рекао је да је боље да у Супер лиги Србије има неизвесних утакмица и да не очекује да ће црно-бели морати да победе све мечеве до краја да би одбранили титулу.

"За Партизан је увек изненађење када не победи, имамо императив победе у сваком мечу. Надам се да ће бити још изненађења у првенству, не очекујем да ћемо морати да победимо у свакој утакмици до краја првенства да бисмо освојили титулу. Не верујем ни да ће наши противници победити све до краја", рекао је Станојевић.

"Презадовољан сам екипом, играмо атрактивно, имамо три бода предности у односу на најближег ривала и добар режултат у Купу (2:0), али увек може боље. Да ми је неко пре почетка шампионата понудио овакву ситуацију, сигурно бих прихватио", додао је он.

Станојевић је истакао да нема обичај да открије тим пре утакмице, пошто се тим Партизана "углавном зна", али да ће у нападу играти Марко Шћеповић и Ивица Илијев.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи