Предност Партизана достижна

Нападач Црвене звезде Андрија Калуђеровић изјавио је да Партизан у полуфиналу националног Купу има велику, али не и недостижну предност и да би победа у 20. колу Јелен супер лиге против Јавора у тим из улице Љутице Богдана вратио добру атмосферу.

"Резултат од 2:0 у првој полуфиналној утакмици Купа велика је предност за црно-беле. Ипак, мислим да можемо да је достигнемо на домаћем терену, али биће тешко", рекао је Калуђеровић на Сајму аутомобила у Београду, приликом дружења са навијачима које је организовано на штанду НИС-а.

Калуђеровић је додао да је првенственој паузи због квафикација за европско првенство тим радио на исправљању грешака које су се односиле на примање голова из прекида.

Поред Калуђеровића, дресове и постере навијачима потписивали су његови саиграчи из Црвене звезде Славољуб Срнић, Стеван Рељић и Авал Исах, који су са посетиоцима штанда одиграли симулацију фудбалског меча на ПЕС 2011.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи