Омладинци нерешено са Словацима

Омладинска фудбалска репрезентација Србије играла је у пријатељској утакмици против одговарајуће селекције Словачке нерешено 1:1 (1:0). Стрелци су били Шранц у 62. за Словачку, а Мркела у 37. минуту за Србију.

Било је то друго пријатељско одмеравање снага две селекције играча до 19 година, након што је први меч добила Словачка резултатом 2.1.

Последњу проверу пред турнир другог кола квалификација за Првенство Европе омладинци Србије имаће 13. априла у Темишвару на пријатељском сусрету против вршњака из Румуније.

Селектор Дејан Говедарица је на данашњем мечу против домаћег тима Словачке извео следећи састав: Дмитровић, Петковић (Пантић), Витас (Ковачевић), Ћосић (Ћирковић), Кузмановић, Плавшић (Ђоковић), Чаушић (Срнић), Мркела (Лукић), Брашанац, Милуновић, Стојиљковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи