Робињо пун самопоуздања

Робињо је сигуран да ће савладати Жулија Сезара на градском дербију између Милана и Интера. Бразилац очекује одличан меч и мисли да ће бити достојна замена за суспендованог Ибрахимовића.

Робињо је убеђен да ће бити најбитнија фигура у предстојећем миланском дербију и да ће његов погодак одлучити победника. Бивши играч Манчестер ситија решио је да буде бољи од сународника на голу Интера Жулија Сезара и на тај начин надомести одсуство Златана Ибрахимовића, који се суспендован.

"Биће лепо играти против Жулија Сезара, пошто желим да пошаљем лопту иза његових леђа. Још увек му нисам да гол на утакмици. Али, шта год да се деси, биће то одлична утакмица. Надамо се да ћемо победити и на тај начин се приближити титули и удаљити Интер од исте", изјавио је Робињо.

Милан има два бода предности у односу на Интер пред градски дерби, који је на програму следећег викенда. Касано, Пато и Робињо имају право наступа на овом мечу и очекује се да ће бити достојна замена за најевикаснијег нападача Милана Златана Ибрахимовића.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи