Успех или отказ

Управа Манчестер ситија отпустиће Роберта Манћинија на крају сезоне, ако Италијан не успе да освоји ФА Куп или не доведе клуб до места које ће следеће сезоне гарантовати такмичење у Лиги шампиона. Отказ Манћинија спремно ће дочекати Јувентус, за који се сматра да би могао да буде следећи клуб садашњег тренера Ситија.

Роберто Манћини једини је менаџер кога су ангажовали садашњи власници Ситија, али позиција италијанског стручњака није сигурна. Манћини је дошао у клуб 2009. године, након што се доказао на клупи миланског Интера.

Плава страна Манчестера веровала је да ће се ове сезоне борити за титулу у националном првенству, али после још једног лета које је било обележено великим улагањима, Сити заостаје за лидером 10 бодова. Титила је и даље могућа, али је мало вероватно да ће Јунајтед и Арсенал изгубити оволику предност на осам кола до краја.

Манчестер сити играће полуфинале ФА Купа против градског ривала 16. априла, а ако прођу ту препреку у финалу ће их чекати бољи из дуела Болтона и Стоука. Извештаји из Енглеске говоре да ће минимум четврто место или трофеј у купу бити довољни за власнике клуба да Манћинију повере још једну сезону на клупи.

"Грађани" су на добром путу да остваре пласман у Лигу шампиона, пошто тренутно имају четири бода више од петопласираног Тотенхема. Италијански медији говоре да ће Јувентус спремно чекати и покушати да искористе отказ Манћинија, како би га довели у Торино.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи