Хрвати чекају реакцију Уефе

Фудбалски савез Хрватске очекује реаговање Европске фудбалске уније, након испада хрватских навијача на пријатељској утакмици против Француске, у уторак увече у Паризу. Група хрватских навијача картонима је конструисала усташки симбол слово "У".

Током сусрета на стадиону "Француска" група од око 50 хрватских навијача картонима је конструисала усташки симбол слово "У", користећи пиротехничка средства, а неколико бакљи бачено је у терен.

"Контактираћемо са Фудбалском федерацију Француске, да од њих добијемо званичну потврду поводом тог инцидента. Ово није добро, јер због навијачких изгреда наш углед у Европи није најбољи. Морамо да спречимо понашање које је против дисциплинских правила", изјавио је генерални секретар ХНС Зорислав Сребрић.

Хрватски навијачи су за време пријатељске утакмице против Италије 2006. године у Ливорну телима формирали "свастику", а годину касније слово "У" на трибинама сарајевског стадиона "Кошево".

Синоћњи пријатељски меч између Француске и Хрватске завршен је нерешено - 0:0.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи