Караџић о дешавањима у Естонији

И даље смо у игри. Показали смо да имамо добру екипу. Штета што нисмо победили и искористили ову прилику, рекао је председник ФСС-а Томислав Караџић. Он је потврдио да је српским навијачима био забрањен одлазак на утакмицу, и да су због тога избачени са стадиона.

Иако се Србија из Талина враћа само са једним бодом, сви у табору "орлова" напомињу да у квалификацијама за Европско Првенство ништа није готово.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић нагласио је да је Србија и даље у игри за пласман на континентални шампионат.

"И даље смо у игри. Показали смо да имамо добру екипу. Штета што нисмо победили и искористили ову прилику", рекао је Караџић.

На питање да ли избацивање српских навијача са стадиона значи да они не могу присуствовати мечевима репрезентације са српским обележјима, Караџић је одговорио потврдно. Он је додао да то не значи да постоји дискриминација према навијачима из Србије.

"Нема дискриминације, али је очигледно да се обруч око нас стеже и мораћемо врло пажљиво да се понашамо убудуће", рекао је први човек српског фудбала и додао да не верује да постоји завера да се због навијача Србији онемогући пласман на континентални шампионат.

Занимљиво је да је на самој карти за меч било написано да је српским навијачима забрањен улазак на стадион и да је свако ко је имао и најмање српско обележје морао да га скине.

И селектор "орлова" Владимир Петровић био је задовољан приказаним, и нагласио да до краја квалификација Србија иде на све четири победе.

"Опет тражимо длаку у јајету, односно, разлоге због којих нисмо победили. Враћамо веру у репрезентацију. Овога пута нисмо имали среће, али смо и даље господари своје судбине. Идемо на све четири победе до краја квалификација, па ћемо да видимо", рекао је Пижон.

Број коментара 56

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи