И даље у игри

"Орлови" разочарани ремијем у Талину. Пижон жали за сјајним шансама, хвали голмана Естоније. Видић сматра да Србија не уме да води игру када има предност. Жигић: Сами смо криви. Вест дана - Северна Ирска-Словенија 0:0.

"Могли смо и требало је раније да победимо. Имали смо изванредне шансе. Њихов голман је био сјајан и он је најзаслужнији што нису изгубили. Ми смо мислили да ће бити лошији терен, али могло је да се игра. Тешко је када не победите у оваквој утакмици", рекао је Владимир Петровић после меча.

"Имали смо две велике прилике за победу, а Естонија је имала само једну прилику за гол, и то баш из слободног ударца из којег су дали гол. Мислим да је ово најбоља утакмица моје екипе од када сам ја тренер", рекао је српски селектор.

Капитен "орлова" Немања Видић је, такође, био разочаран исходом утакмице, али и да добру вест представља резултат меча између Северне Ирске и Словеније.

"Штета што нисмо победили, а поново се показало да не знамо да водимо игру када поведемо. Вест да је меч између Северне Ирске и Словеније завршен 0:0 је добра вест за нас, и даље смо у игри", рекао је капитен репрезентације и Манчестер јунајтеда. 

"Код слободног ударца смо се гурали, фудбал је мушка игра, а судија је одлучио да је фаул за њих. Тешко нам је, нисмо ништа посебно могли једни другима да кажемо после утакмице. Бодрили смо једни друге у свлачионици. Шта да радимо, идемо даље. Имамо и даље шансе", рекао је Милан Бишевац.

Никола Жигић није желео да коментарише одлуку судије у последњим тренуцима утакмице.

"Она је таква каква је и морамо је прихватити. Сами смо криви што нисмо победили. Шта да се ради, идемо даље и нећемо се предати док год постоји шанса да прођемо даље. Имамо и даље могућност да будемо други у групи", рекао је Жигић.

Број коментара 53

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи