Хаос у Лондону

Сер Алекс Фергусон критиковао Фудбалску Асоцијацију Енглеске због начина на који је организовала полуфиналне мечеве ФА Купа. Наиме, 16. априла на Вембију играју ривали из Манчестера, у првенству Ливерпул гостује Арсеналу, а одржава се и Лондонски маратон, док следећег дана, такође на Вемблију, играју Болтон и Стоук.

Ближи се 16. април и играње полуфинала ФА Купа, између две манчестерске екипе, Јунајтеда и Ситија, а меч ће се играти на лондонском Вемблију. Ипак, иако се најављује као фудбалски спектакл, сер Алекс Фергусон има шта да замери енглеској фудбалској организацији.

Менаџер „ђавола" проблем види у чињеници да се друго финале између Стоука и Болтона игра следећег дана, такође на Вемблију. У исто време док буду играли манчестерски ривали, на Емиратима, Ливерпул гостује Арсеналу, па се очекује да у истом тренутку у Лондон стигне пет навијачких група.

Да хаос буде потпун, истог дана се у престоници Енглеске одржава и Лондонски маратон, па се очекује велика гужва на улицама Лондона.

„Само помислите колико ће људи доћи у Лондон. Више од 60.000 ће доћи из Манчестера, такође стижу и навијачи Ливерпула, а не могу ни да замислим колико ће људи пристићи да посматра Лондонски маратон", изјавио је Фергусон локалним медијима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи