Бразил да убрза припреме за СП

Председник Светске фудбалске федерације (ФИФА) Сеп Блатер позвао је Бразил да убрза припреме за Светско првенство које ће се у тој јужноамеричкој земљи одржати 2014. године.

"Бразил касни са припремама и то ћете видети ако их упоредите са организацијом прошлогодишњег Светског првенства у Јужној Африци. Јужноафриканци су 2007, три године пре почетка такмичења, више напредовали него што су Бразилци до данас", рекао је Блатер.

"Они морају да убрзају припреме. На пример, Светско првенство почиње сутра, а Бразилци мисле да почиње прекосутра", додао је председник ФИФА.

Блатер је упозорио да би Рио де Жанеиро и Сао Паоло могли да буду изостављени из програма за Куп Конфедерација 2013. године, који је припрема за Светско првенство годину дана касније.

"О стадионима на којима ће се играти утакмице на Светском првенству још разговарају градоначелници и гувернери држава. Морају да убрзају", рекао је Блатер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи