Мурињо замало тренер Енглеске

Мало је фалило да по напуштању Челзија 2007. године Жозе Мурињо преузме репрезентацију Енглеске. "Посебни" признао да се у последњем тренутку предомислио, и прихватио понуду Интера. Португалац као разлог навео чињеницу да би као тренер репрезентације имао само један меч недељно, што је премало за њега.

Енглеска шампион света, трофеј подигао селектор Жозе Мурињо, овако су могли да изгледају наслови у светској спортској штампи да је португласки тренер прихватио понуду Фудбалског савеза Енглеске да води ову репрезентацију.

"Посебни" је у изјави за француски Лекип (L'Equipe) рекао да су га у септембру 2007. године сати делили од преузимања енглеске репрезентације, али се у последњем тренутку предомислио.

"Сати су ме делили да заменим Стива Мекларена на клупи Енглеске. Али у последњем моменту почео сам да размишљам, ако преузмем репрезентацију, то ће значити само једну утакмицу месечно, док ћу остатак времена провести у канцеларији, где ћу пратити мечеве. Нећу радити ништа до лета, када почиње Европско или Светско првенство. То није за мене", рекао је Мурињо, и додао да је у последњем тренутку прихватио понуду Интера.

Енглески навијачи сада ће само моћи да нагађају да ли би њихов национални тим, са Мурињом на клупи, имао више успеха на Мундијалу, и да ли би избегли катастрофу против вечитих ривала Немаца.

Када је "Посебни" у питању, његов избор је био прави, са Интером је освојио све што се могло освојити, тако да он нема за чим да жали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи