Милан Јовановић неће у Звезду

Милан Јовановић одбацио је могућност да као позајмљен играч наступа за Црвену звезду, што су поједини медији најављивали у претходних неколико дана. Изјава нападача Ливерпула била је кратка и сасвим јасна, тако да ће се Лане и даље борити за своје место у екипи "црвених".

Милан Јовановић не добија превише прилике за игру у Ливерпулу, што често наводи новинаре да спекулишу о његовој будућности и следећем клубу за који ће наступати. Последња у низу непроверених вести је и "ексклузивна" информација да ће Јовановић на крају сезоне обући дрес Црвене звезде.

Нападача Ливерпула изнервирале су овакве новости, па је на тренингу репрезентације био спреман да се обрати репортерима. Био је јако љут, не на новинаре који су га питали, већ на писање да је близу повратка у Црвену звезду. Извештачима Блица и Курира рекао је:

"Напиши слободно, у Звезду не бих прешао ни за 2.5 милиона евра. Ма, ту нема истине....новинари свашта пишу."

Пре неколико година Јовановић је желео да пређе у Црвену звезду али управа клуба није била заинтересована. Ова изјава још једном потврђује Јовановићеву жељу да остане на "Енфилду" и бори се за место у екипи "црвених".

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи