Љајић остаје у Фиорентини

Фиорентина је одлучила да не прода Адема Љајића Севиљи. Шпански клуб понудио је осам милиона евра и хтео да искористи то што је тренер "виоле" Синиша Михајловић критиковао 19-годишњег репрезентативца Србије. Уговор између Адема Љајића и Фиорентине важи до јуна 2014. године.

Плејмејкер Фиорентине Адем Љајић у договору са клубом одбиће понуду шпанске Севиље и остати у Фиренци. Српски репрезентативац довођен је у везу са преласком у Примеру након што је критикован од стране тренера Синише Михајловића.

Медији у Италији тврде да су челни људи "виоле" ипак одлучили да граде тим око 19-годишњег Србина и решили да га задрже у клубу упркос интересовању из Шпаније, одакле је стигла понуда "тешка" осам милиона евра.

Љајићев уговор са Фиорентином истиче 2014. године, а у Серију А је стигао из Партизана прошле године. До сада је за клуб из Фиренце постигао три гола у 22 наступа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи