Повратак Игуаина

Гонзало Игуаин одиграо је данас 60 минута за Б тим Реала, што му је први меч од новембра прошле године и операције леђа. Мурињо срећан због повратка Аргентинца, али свестан да није потпуно спреман за најјаче напоре.

Фудбалер Реал Мадрида Гонзало Игуаин вратио се на терен први пут од прошлог новембра и операције леђа.

Игуаин је данас 60 минута играо за Б тим Реала, а тренер "краљевског клуба" Жозе Морињо рекао је да се аргентински репрезентативац није потпуно опоравио од повреде, али да очекује да ће се ускоро вратити на терен.

Игуаин је прошле сезоне одиграо 17 утакмица и постигао 10 голова. Он је 2007. године из Ривер Плате дошао на Сантјаго Бернабеу и од тада је стандардан у првом тиму шпанског клуба.

Управа Реала је због повреде Игуаина у јануару морала да доведе на позајмицу Емануела Адебајора из Манчестер ситија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи