Ђукић на кормилу Еркулеса?

Бивши тренер Партизана и некадашњи селектор младе и сениорске репрезентације Србије Мирослав Ђукић међу главним кандидатима је за шефа стручног штаба шпанског прволигаша Еркулеса.

Шпански медији тврде да ће клуб из Аликантеа најкасније до сутра одлучити да ли ће поверење указати Ђукићу, својевремено истакнутом дефанзивцу Депортива и Валенсије, или Мексиканцу Угу Санчесу, некадашњем легендарном нападачу Реала из Мадрида.

Еркулес је прошле сезоне изборио пласман у шпанску Примеру, али не бележи очекиване резултате. После 29 кола налази се на зачељу табеле са четири бода заостатка за Сарагосом, првим тимом изнад зоне испадања.

Еркулес је након дебакла у недељу на домаћем терену од Осасуне (4:0) отпустио тренера Естебана Вига.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи