Морати не отписује Наполи

Председник Интера Масимо Морати сматра да се трка за титулу у Италији не води само између Интера и Милана, већ да се озбиљно мора рачунати и на Наполи. После две узастопне утакмице у којима росонери нису тријумфовали, реалне шансе за освајање Скудета имају три тима.

Милан има само два поена предности у односу на другопласирани Интер, односно три бода више од трећепласираног Наполи. Морати поштује Наполитанце и хвали њихову игру.

"Прилазимо Милану, али и Наполи приказује сјајне партије, тако да су и они конкуренти за Скудето. Првенство је одлично ове године и доста је интересантно, јер се три тима боре за титулу. Деловало је да је Милан већ превише одмакао, али два клуба су сада близу", рекао је Морати за званични сајт Интера.

Два миланска клуба састаће се 2. априла, одмах након репрезентативних мечева, па би тај дерби могао битно да утиче на коначан пласман. Ипак, Морати сматра да је прерано причати о великој утакмици.

"Дерби је утакмица за себе. Нема сврхе сада причати о томе. Важно је како ће играчи реаговати када изађу на терен и како су психички спремљени", закључује Морати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи