Ван Перси циља титулу

Робин Ван Перси верује да испадања “тобџија” из куп такмичења може бити мотив више у борби за титулу. Арсенал има пет бодова мање и утакмицу мање од првопласираног Манчестер јунајтеда на осам кола до краја, па се може рећи да је трка и даље отворена.

Арсенал је избачен из Карлинг купа, ФА Купа и Лиге шампиона у року од три недеље, али Ван Перси сматра да би ти порази могли у овом тренутку да буду од користи лондонском клубу, бар што се тиче борбе за титулу шампиона Енглеске.

"Изгубили смо три трофеја у року од три недеље и то је био велики ударац за нас. Међутим, још увек имамо један циљ пред нама, а то је освајање Премијер лиге. Имамо пет бодова мање од Јунајтеда, али и утакмицу мање, тако да можемо да смањимо разлику на само два бода. Сада је предност што не играмо у другим такмичењима, што значи да имамо времена да се концентришемо само на један задатак", изјавио је Ван Перси.

Нападач клуба са Емирејтса сматра да је све могуће до краја сезоне због непредвидиве природе фудбала у Енглеској и нада се да ће се срећа окренути његовој екипи.

"И поред свих невоља, још увек је све у нашим рукама и учинићемо све што можемо како би донели трофеј у наше витрине. Бирмингем нас је савладао у финалу Карлинг купа, али од тада не знају за победу. Премијер лига је апсолутно луда ове године. Ни на једној утакмици не можете унапред уписати бодове, али надамо се да смо извукли поуке из пораза које смо имали", закључује Ван Перси.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи