Лазовић обезбедио победу Зенита

Фудбалер Зенита Данко Лазовић постигао је други гол за свој клуб у победи од 2:0 против Анжија из Махачкале у другом колу првенства Русије.

Лазовић је погодак постигао из слободног ударца у другом минуту судијске надокнаде првог полувремена. Претходно је стрелац за клуб из Санкт Петербурга био Роман Широков у шестом минуту.

Поред Лазовића, у екипи Зенита играо је и Александар Луковић, док се на супротној страни нашао Бразилац Роберто Карлос, који је зимус стигао у Анжи из Коринтијанса.

Зенит, који је прошле сезоне освојио титулу, после два кола има максималних шест бодова.

Лазовићу је то био други гол ове сезоне, пошто је у прошлом колу донео победу Зениту од 1:0 против Терека из Грозног.

Српски нападач недавно је саопштио да жели да се повуче из репрезентације, како би се посветио обавезама у клубу, док је његов саиграч Луковић затражио да привремено одсуствује из националног тима, из истог разлога.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи